Contacteaza-ne  Orange: 0758-311-745 Vodafone: 0724-873-417

Service si Garantie

PRODUSELE Comercializate de noi BENEFICIAZA DE GARANTIE 24 LUNI

Garantia se ofera pentru toate produsele electrice sau mecanice pentru o perioada de 24 Luni (cu exceptia pompelor submersibile).
Garantia de ofera pe o perioada de 24 Luni la persoane fizice si de 12 luni la societati comerciale.

Nu fac obiectul garantiei produsele consumabile sau cele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Nu se accepta la garantie pompe de apa cu cablul de alimentare taiat. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.
- Garantia la pompele de apa submersibile (cele pentru apa curata) este de 12 Luni atat la firme cat si la persoane fizice, deoarece acestea sunt produse care stau preponderent imersate intr-un mediu acvatic diferit de la caz la caz (calcar, nisip, etc) iar noi nu putem controla felul cum utilizeaza clientii pompa. Atentie, nu folositi pompele de apa submersibile care functioneaza pe baza de snec (melc) la denisipari de puturi, acestea nu resita la cantitati mari de nisip si riscati sa pierdeti garantia.

Garantia este solutionata in maxim 15 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

•  Operatiunile de service in perioada de garantie nu includ : 
cheltuielile de expediere de la client la centrul de service si inapoi;

 •  Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.  Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Micul Gospodar va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. 


                                               

x